En særlig tak til...

Holdet bag UNESCO Samlingen fra Uganda skylder en stor tak til rapgruppen Luga Flow Army i Kampala - kunstnerne Nelly-Sade Saint, Fasie Shyloc Lfa, Cyno Mc, Foever Mc og ikke mindst Burney Mc. Derudover en tak til Moze the Beatboxer, Psalm's Studio i Kamwokya, Big Tonny fra Record TV og King Shovon Malcolm ved Radio HOT 100.

Tak til Abramz og Breakdance Project Uganda.

Mange tak til skoleeleven William, Shalom Foundation and Primary School i Kisoro, skolens leder Joy Nsabimana samt forstander Gad Nsabimana. Naturligvis også en tak til UOBDU (United Organisation for Batwa Development in Uganda) og dets medarbejdere i Kisoro.

En stor tak til Nanna Schneidermann og Claire Dungey, begge ph.d.-studerende ved Aarhus Universitets afdeling for Antropologi, som har været en uvurderlig hjælp for, at indsamlingen i Uganda kunne lade sig gøre. Tak til Lotte Meinert, professor mso ved Antropologi på Aarhus Universitet, for råd og vejledning.

Til slut en tak til Uganda Museum i Kampala, som er en samarbejdspartner til Moesgård Museum i forbindelse med forskning i Uganda.

Back to top
Back to top